first steps

Då har det börjat, högskolan, det "vuxna" livet, skolan, stressen och nya vänner. Det enda jag har att klaga på hittills är att jag är så fruktansvärt trött att jag typ ramlar ihop snart. Jag. Hatar. Uppförsbackar. Tyvärr är det bara sådana när man tar sig någonstans i Falun. Fast jag måste erkänna att jag hittade en väg från skolan som var mestadels nedförsbackar, vilket är trevligt. Dock är det alldeles för långt för att vara kul. Blä.

Måndagen spenderades med information, information, information, vandring i spöregn och sedan stressande till en fest. Sedan mer vandring, nu på fyllan, ända till mörkret i Bojsen beach, för att umgås lite mer och sedan gå hem i mörkret igen. Var hemma runt 11, ringde min pojke och somnade sedan glatt.

Idag hade jag min första lektion - och sovmorgon. Fick dessutom mitt nyckelkort. YAY!

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, huvudet är för trött.

Godnatt <3

moving home

Det blev inget inlägg den fredagen då jag lovade att det skulle komma. Har nämligen inte haft Internet annat än i mobilen, och det fungerar inte bra med blogg.se.

Jag bor i alla fall här nu, är utflyttad, utkickad, utflugen ur boet. Har spenderat den senaste tiden med att packa upp, få lägenheten att passa mig och med att fixa med andra detaljer inför skolstart och körkortet som ska tas. Så har jag läst rätt mycket, och bara existerat. Det är rätt skönt att bo själv, men ensamt. Särskilt ensamt var det innan min rumskamrat kom hem. Nu när hon är hemma så är det inte fullt så ensamt, men hon håller sig mest för sig själv medan jag ockuperar vardagsrummet. Som hemma alltså :)

Imorgon börjar skolan, och jag är väl nervös. Kommer kanske ha svårt att somna, men jag vet inte. Hoppas att första veckan kan vara över så att jag kan säga hur den var. För att se ifall jag hittar någon vän. Blargh. Nu gör jag mig själv nervös.

Nåja, resten av kvällen går åt chillande och så. Sedan läsning och sömn.

nu börjar äventyret

...snart i alla fall

Egentligen ligger jag i min säng och roas över att jag dödade en geting förut. Borde ha sovit för längesedan.

Bloggen är definitivt under uppbyggnad, ska egentligen bara se hur det ser ut med det här inlägget. Och jag gillar randomness.

Första ordentliga inlägget kommer på fredag!

RSS 2.0