nr 8



Hm. Seems pretty accurate, fast jag kan nog inte påstå att jag någonsin har varit särskilt funktionell eller bra på att planera. Fast jag har tendens att planera när allt viktigt ska hända, typ kvällen innan, när jag ska sova. Sedan om det händer eller inte är en annan fråga. Good leader? En annan punkt. Jag söker ledarskap, men är jag bra på att leda? Mina osäkerheter tar nog det bästa från mig, men jag försöker. Och jag gillar verkligen inte när någon annan styr. "Think & plan big things" är ganska typiskt mig. "Strong will power, but are inflexible" är ganska mig också, fast jag är nog ganska flexibel av mig, fast jag hatar när det inte blir som jag vill. I alla fall en stund. "Like to accumulate wealth" är typiskt mig med. "Analytical" likaså. "Personality is powerfull" = yes, men fortsättningen får jag hålla mig från att uttala mig för. Det vet mina vänner bättre än jag. Dennis skulle säga ja. "Never satiated with small or low deeds", ganska typiskt det med.

"Hate exaggeration of any kind."

Fuck yeah.

mixing

Mitt i Foto Februari, det är rätt okej. Missade en dag för att jag var typ halvdöd. Fett trött idag med, men det är för att jag städade mitt rum förut, helt sjukt. Hittade två insekter, det var ew, men jag dammsög upp dem, muahahaha. Nu behöver jag bara tvätta all min tvätt (sen innan julas typ) och så är det ordning på det här stället.

Idag har jag varit ledig, men imorgon börjar skolan igen. Typ helt sjukt mycket igen. Mixning, två inspelningar, mixning igen, en musikljudanalys (eller vad det nu kallas), en grupprapport, en individuell rapport, remixar och så vidare och så vidare. Redovisningar på det. Men jag ser fram emot det, det är rätt kul.

Alablarghdörgblörg, nu orkar jag inte skriva mer.

Skulle mest bara säga att jag inte är död. Än.

RSS 2.0